Bedrijvenrelaties

Geachte,

U krijgt maandelijks waarschijnlijk heel wat sponsoraanvragen. Het is aan ons om U te overtuigen een studentenvereniging te steunen en dan nog specifiek Farmaceutica. Het beroep van een apotheker, zowel in de officina als in de industrie, zit meer dan ooit in de lift. Werkzekerheid, een goed startloon en tevens een zeer boeiende studie en een boeiend werkveld geven het aantal inschrijvingen een boost. Dit merken wij dagelijks.

Onze vele activiteiten die we organiseren zijn steeds drukbezocht, mede dankzij onze zeer actieve kringwerking. Met het stijgend aantal studenten en het stijgende aanbod aan activiteiten die wij hen aanbieden, stijgen natuurlijk ook onze onkosten. Daarom vragen wij uw steun en heeft U de kans om bij de farmaciestudent en bij de studenten in Leuven in het algemeen naambekendheid te verwerven en meer informatie over uw bedrijf te verspreiden.

De apothekers van morgen kan U specifiek bereiken via  fotoboeken, via het F-magazine, via onze jaarlijkse jobbeurs… Zo bezorgen wij hen meer informatie over het jobaanbod als apotheker en kan U de diensten van uw bedrijf bekend maken bij hen en zo toekomstige klanten en personeel werven.

Voor interesse en verdere uitleg kan u ons bereiken via: bedrijvenrelaties@farmaceutica.be

 

FOTO VAN BO EN MARGOT MET DE MANIER OM HUN TE BEREIKEN!